Welkom!

Welkom op de mobiele versie van de website van volleybal vereniging Huizen! Linksboven in het scherm vindt u het menu waarmee u verder kunt zoeken binnen de website.

Nieuws

Heren 1 uit Bekercompetitie, Dames 1 wel door

dinsdag 17 september 2013

Zaterdag 15 september moest PDK H1 een bekertoernooi spelen bij de vereniging US in Amsterdam. Onze tegenstanders waren alle drie uit de 1e divisie: Compaen, Sovoco en US. De wedstrijden in dit toernooi gingen om 2 gewonnen sets.  

De eerste wedstrijd was tegen Compaen. Opvallend genoeg speelden we zeker geen slechte wedstrijd en bleven...

Wedstrijdprogramma definitief

vrijdag 06 september 2013

Het wedstrijdprogramma seizoen 2013-2014 is definitief vastgesteld door de Nevobo. De eerste competitie wedstrijden staan gepland in de week van 16 september a.s.

Let bij de thuiswedstrijden goed op in welke sporthal je moet spelen. In de week van 13 januari 2014 zijn de thuiswedstrijden van de regiocompetitie vastgesteld op maandag- en...

Seizoen 2013-2014, vanaf 19 augustus gaan we weer beginnen!

zaterdag 17 augustus 2013

De vakantieweken vliegen om dus de eerste trainingen en de uiteindelijke competitie komen rap dichterbij. Op deze site treffen jullie de eerste informatie aan over het seizoen 2013-2014 en de bijgewerkte teamindelingen.


Met klem wijzen wij iedereen erop dat dit voorlopige indelingen zijn. De TC kan hierin nog wijzigingen aanbrengen! Heb...

Dames 1

Prima Donna Kaas Huizen Dames 1 heeft haar selectie voor 2016/2017 rond. Ook dit seizoen komt het team weer in actie in de Topdivisie. Na twee seizoenen met een goed resultaat gaat Dames 1 ook dit jaar voor een topklassering in de Topdivisie. Met Opens internal link in current windowdeze groep wil Dames 1 weer meedoen om de topposities in de Topdivisie. Trainer/coach Elroy Bezemer staat ook dit jaar aan het roer van dit team.

Prima Donna Kaas Dames 1 speelt haar thuiswedstrijden dit jaar om 20:00 uur.

Heren 1

Na één jaar afwezigheid is Prima Donna Kaas Huizen Heren 1 terug in de 2e divisie. Onder de leiding van trainer/coach Teun Buijs wil Heren 1 de gevestigde orde in de 2e divisie verrassen en meespelen om een goede klassering.  Klik hier om de selectie van dit Heren 1 te bekijken.

Heren 1 speelt de thuiswedstrijden dit jaar op zaterdag om 17:00.

Onze sponsors

Tips voor de website?

Geef hieronder je feedback

Geef hieronder je feedback
Er is hard gewerkt aan de nieuwe website.
Toch zou het kunnen dat we daarbij dingen over het hoofd hebben gezien.
Zie jij verbeterpunten of heb je goede tips?
Meld dit dan via dit formulier.