Welkom!

Welkom op de mobiele versie van de website van volleybal vereniging Huizen! Linksboven in het scherm vindt u het menu waarmee u verder kunt zoeken binnen de website.

Nieuws

Prima Donna Kaas Huizen Dames 1 tegen Donitas Dames 1

vrijdag 22 september 2017

Na weken voorbereiding begint komend weekend dan eindelijk het volleybalseizoen 2017-2018. Onze vereniging neemt aan de competitie deel met 11 seniorenteams en 10 jeugdteams. Dames 1, het hoogst spelende team, begint in de TopDivisie  in Groningen tegen Overtoom Brand Expertise Donitas Dames 1. Na een seizoen met veel blessures hoopt...

Uitbreiding samenwerking MTC Huizen en Prima Donna Kaas Huizen

donderdag 21 september 2017

Volleybalvereniging Prima Donna Kaas Huizen heeft de samenwerking met Medisch Trainings Centrum (MTC) geïntensiveerd en uitgebreid. Al jarenlang is MTC al sponsor van de Huizer volleybalvereniging. MTC speelt op haar beurt al vele jaren mee op het jaarlijkse bedrijven volleybaltoernooi dat door Prima Donna Kaas Huizen wordt georganiseerd.
...

17 september: beachvolleybal tijdens het beach sport festival

zondag 10 september 2017

Klik op de afbeeldingen om deze beter te bekijken.
Klik voor meer informatie over het Beach Sport Festival.

Dames 1

Prima Donna Kaas Huizen Dames 1 heeft haar selectie voor 2016/2017 rond. Ook dit seizoen komt het team weer in actie in de Topdivisie. Na twee seizoenen met een goed resultaat gaat Dames 1 ook dit jaar voor een topklassering in de Topdivisie. Met Opens internal link in current windowdeze groep wil Dames 1 weer meedoen om de topposities in de Topdivisie. Trainer/coach Elroy Bezemer staat ook dit jaar aan het roer van dit team.

Prima Donna Kaas Dames 1 speelt haar thuiswedstrijden dit jaar om 20:00 uur.

Heren 1

Dit jaar is Prima Donna Kaas Huizen Heren 1 weer in de 2e divisie. Onder de leiding van trainer/coach Albert Cristina wil Heren 1 de gevestigde orde in de 2e divisie verrassen en meespelen om een goede klassering.  Klik Opens external link in new windowhier om de competitie van dit Heren 1 te bekijken.

Heren 1 speelt de thuiswedstrijden dit jaar op zaterdag om 15:00.

Onze sponsors

Tips voor de website?

Geef hieronder je feedback

Geef hieronder je feedback
Er is hard gewerkt aan de nieuwe website.
Toch zou het kunnen dat we daarbij dingen over het hoofd hebben gezien.
Zie jij verbeterpunten of heb je goede tips?
Meld dit dan via dit formulier.