Welkom!

Welkom op de mobiele versie van de website van volleybal vereniging Huizen! Linksboven in het scherm vindt u het menu waarmee u verder kunt zoeken binnen de website.

Nieuws

Promo Volley Basecles uit België op bezoek bij Prima Donna Kaas Huizen

woensdag 30 augustus 2017

Twee teams van de Belgische volleybalvereniging Promo Volley Basecles zullen dit weekend neerstrijken in Huizen voor hun jaarlijkse trainingskamp. Onderdeel van het trainingskamp zijn oefenwedstrijden tegen de plaatselijke volleybaltrots: Prima Donna Kaas Huizen.

Om 11.00 uur spelen de twee selectieteams van Promo Volley Basecles tegen...

Schoenenpasavond 2017

dinsdag 29 augustus 2017

Nieuwe volleybalschoenen nodig?

Op 6 september organiseert volleybaldirect.nl een schoenenavond voor alle leden van PDK v.v. Huizen en de PDK volleybalschool.

Op zondag 24 september organiseert volleybaldirect.nl een schoenendag voor alle leden van PDK v.v. Huizen en de PDK volleybalschool.

Profiteer van aantrekkelijke korting en...

G-groep van Volleybal Vereniging Huizen is in het nieuw gestoken

zondag 13 augustus 2017

Subsidie van AON is goed besteed

Gehandicapten volleybal bij Prima Donna Kaas Huizen is al sinds 2012 niets nieuws. Maar dat kwam eigenlijk niet verder, kleine groep en vooral was de NEVOBO niet in staat ons te helpen om mee te denken. Dat is nu wel anders.

Dankzijn het fonds gehandicaptensport en een goed plan is er een subsidie van €...

Dames 1

Prima Donna Kaas Huizen Dames 1 heeft haar selectie voor 2016/2017 rond. Ook dit seizoen komt het team weer in actie in de Topdivisie. Na twee seizoenen met een goed resultaat gaat Dames 1 ook dit jaar voor een topklassering in de Topdivisie. Met Opens internal link in current windowdeze groep wil Dames 1 weer meedoen om de topposities in de Topdivisie. Trainer/coach Elroy Bezemer staat ook dit jaar aan het roer van dit team.

Prima Donna Kaas Dames 1 speelt haar thuiswedstrijden dit jaar om 20:00 uur.

Heren 1

Na één jaar afwezigheid is Prima Donna Kaas Huizen Heren 1 terug in de 2e divisie. Onder de leiding van trainer/coach Teun Buijs wil Heren 1 de gevestigde orde in de 2e divisie verrassen en meespelen om een goede klassering.  Klik hier om de selectie van dit Heren 1 te bekijken.

Heren 1 speelt de thuiswedstrijden dit jaar op zaterdag om 17:00.

Onze sponsors

Tips voor de website?

Geef hieronder je feedback

Geef hieronder je feedback
Er is hard gewerkt aan de nieuwe website.
Toch zou het kunnen dat we daarbij dingen over het hoofd hebben gezien.
Zie jij verbeterpunten of heb je goede tips?
Meld dit dan via dit formulier.