Mini afdeling

In augustus zijn de mini's begonnen aan het Mini-Volleybalseizoen 2015-2016. De jeugdige toppertjes in spé hebben ook dit jaar onder andere de trainer van Dames 1, Elroy Bezemer, tot hun beschikking. Daarnaast nog 4 trainers die op een enthousiaste wijze de kinderen de beginselen van de volleybalsport leren. Het Circulatie Mini Volleybal-Systeem ligt hieraan ten grondslag.

Ben je nog geen lid maar wil je wel een keertje meedoen of wil je meteen lid worden, neem dan even contact op met het secretariaat.

Marieke van Beek
Tele­foon: 06-10158934                    E-mail: vvhuizensecretariaatgmailcom

Zij zal je komst aan de betreffende trai­ner(ster) door­geven. Op de proeftrainin­g kun je met V.V.H. kennismaken en vast iets van de sfeer proe­ven. Je mag drie proeftrainingen meedoen voordat jij besluit om lid te worden. Wil jij lid worden? Vul dan het inschrijfformulier in dat je van de trainer(ster) hebt ontvangen. Je gegevens worden door de ledenad­ministratie verwerkt en doorgege­ven aan de penning­meester. Na verloop van tijd ont­vang je dan bericht over de beta­ling van de contri­butie. Je bent dan V.V.H.-er!

Training

De mini’s trainen op woensdagmiddag in de Prima Donna Kaas Arena van 16.15 uur tot 17.45 uur. Daarnaast kan je op dinsdag nog een tweede training volgen, ook in de Prima Donna Kaas Arena, van 17.00 uur tot 19.00 uur. De contributie bij twee trainingen zal iets hoger zijn

Huisregels

Als de mini een keer niet kan komen trainen, dient even te worden doorgegeven op het hieronder genoemde telefoonnummer:

Elroy Bezemer, 06-41258493 of elroybezemergmailcom

En verder:
  • Kom alsjeblieft op tijd op de training zodat wij ook op tijd kunnen beginnen.
  • Luister tijdens de training goed naar de aanwijzingen van de trainers.
  • Geen discussies tijdens toernooien met de scheidsrechters, accepteer hun beslissing.
  • Blijf altijd aardig tegen je teamgenoten, toon respect voor elkaar
  • Moedig elkaar aan.
  • Kom elk toernooi in je volleybalshirt.
  • Ballen tijdens toernooi- en trainingswedstrijden niet naar elkaar gooien maar rollen, dat voorkomt hinder voor de wedstrijden naast je.