Onze toekomst!

Jeugdige volleyballers zijn bij vv Huizen meer dan welkom!

Zij vormen voor vv Huizen dè toe­komst. Bij vv Huizen wordt er een actief jeugd­beleid gevoerd. Daarin wordt gestreefd naar inten­sieve begeleiding en door­stroming van jeugd­le­den naar de hogere wedstrijdteams. Hierbij is zowel aandacht voor een prestatiegerichte opleiding in de selectieteams, als voor het beoefenen van een gezellige teamsport. De jeugd van nu vormt de latere basis van de vereniging. Daarom krijgt de volleybaljeugd krijgt bij vv Huizen veel aan­dacht in de vorm van allerlei activitei­ten die het spelple­zier verhogen. Bij­voor­beeld 'open trainin­gen', waar de jeugd met onze vereniging kan ken­nisma­ken; vrienden en vriendinnen zijn daarbij van harte welkom. Maar ook toernooien waar het wedstrijd­element centraal staat. Jon­gens en meisjes die willen volleyballen komen dus naar vv Huizen! Klik Opens internal link in current windowhier voor de kosten van het lidmaatschap of schrijf je in met het Initiates file downloadinschrijfformulier.

Trainingen

Informatie over trainingen vind je onder 'programma'. De teamindelingen voor het seizoen 2016/2017 vind je onder de teampagina's.

Jeugdraad

De jeugdraad is een groep enthousiaste vrijwilligers die ondersteuning biedt aan de jeugdafdeling van vv Huizen. De belangrijkste taken van de Jeugdraad zijn o.a. het organiseren van activiteiten voor de jeugd en het verzorgen van een goede communicatie richting de jeugdleden en hun ouders. Daarnaast vormen de leden van de jeugdraad een aanspreekpunt voor alle zaken die spelen rondom de jeugdafdeling. Mocht je het leuk vinden om een actieve bijdrage te leveren aan de jeugdafdeling van vv Huizen, neem dan contact op met de jeugdraad. De gegevens vind je onder het kopje Opens internal link in current windoworganisatie.

Mini's

Onder de jongste leeftijdscategorie binnen de vereniging vinden we de mini’s. Kinderen van 6 t/m 11 jaar trainen onder de enthousiaste leiding van meerdere trainers 1 uur in de week met een grote groep. Op verschillende velden wordt op alle niveaus van het circulatievolleybal getraind. Circulatievolleybal is een oefenvorm die kleine kinderen de mogelijkheid geeft om in een stappenplan van meerdere niveaus het volleyballen te leren. Wat begint met gooien en vangen in niveau 1, eindigt met in drieën spelen op niveau 6. Naast de trainingen zijn er ook meerdere toernooidagen waar de kinderen wedstrijden op hun eigen niveau kunnen spelen. Het grote aantal activiteiten dat naast het volleybal door de jeugdraadraad wordt georganiseerd zorgt ervoor dat de mini’s veel plezier beleven bij vv Huizen. Kijk Opens internal link in current windowhier voor meer informatie over deze leuke groep kids.