Kennismaking

Alvorens je lid wordt, biedt Volleybalvereniging Huizen je de moge­lijk­heid om een aantal trainingen kos­teloos bij te wo­nen.

Je kunt hiervoor con­tact opnemen met het secretariaat.

Marieke van Beek

Tele­foon 06-10158934

E-mail: vvhuizensecretariaat@gmail.com

Zij zal je komst aan de betreffende trai­ner(ster) door­geven. Op deze trainin­gen kun je met VVH kennismaken en vast iets van de sfeer proe­ven. Als je na deze zogenaamde proeftrainingen besluit om lid te worden, vul je het inschrijffor­mu­lier in dat je van de trainer(ster) hebt ontvan­gen. Je gegevens worden door de ledenad­ministratie verwerkt en doorgege­ven aan de penning­meester. Na verloop van tijd ont­vang je dan bericht over de beta­ling van de contri­butie. Je bent dan VVH-er!

De contributie is afhankelijk van het team waarbij je wordt ingedeeld. Klik Opent externe link in nieuw schermhier voor de hoogte van de contributies.